LAPTOP REPAIR

LAPTOP POST IMAGE

Οι φορητοί υπολογιστές έχουν κερδίσει ξεχωριστή θέση στην αγορά πληροφορικής σήμερα, αλλά και στη προτίμηση του μέσου χρήστη. Μόλις πριν από λίγα χρόνια ο φορητός υπολογιστής ήταν ένα εργαλείο προσαρμοσμένο για τις ανάγκες του επαγγελματία. Ιδιαίτερα γι αυτούς που η συχνή απαίτηση για μετακινήσεις δημιουργούσε την ανάγκη ύπαρξης ενός φορητού υπολογιστή μέσω του οποίου ο επαγγελματίας μπορούσε να συνεχίσει απερίσπαστα τη δουλειά του ξεπερνώντας τους περιορισμούς που επιβάλει η κάθε μετακίνηση.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι φορητοί βρίσκονται πλέον σε κάθε σπίτι έχοντας απλώσει την επικράτεια τους στο πεδίο του καθημερινού μέσου χρήστη από τις ανάγκες για απλή ψυχαγωγία, μέχρι το power gaming.

Μια σειρά από λόγους, όπως το μέγεθος, το design, η χρηστικότητα και σε πολλές περιπτώσεις το κόστος, έχουν φέρει το φορητό σε πρώτη θέση στη προτίμηση των μέσων χρηστών. Λόγω της διαφορετικής αρχιτεκτονικής του σε επίπεδο hardware αποτελεί ένα νέο πεδίο όσον αφορά το επίπεδο υποστήριξης και αναβάθμισης του. Η δυσκολία επέμβασης στο εσωτερικό του, σε σχέση με το σταθερό υπολογιστή, αλλά και το πλήθος των χρηστών που τον χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο, γεννά με γρήγορους ρυθμούς καινούργιες ανάγκες, καθώς όλο και περισσότεροι χρειάζεται να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό για να αντιμετωπίσει τα διάφορα προβλήματα που πολύ συχνά προκύπτουν.

Το να επέμβει κανείς στο εσωτερικό του σταθερού υπολογιστή είναι σχετικό εύκολο αν διαθέτει λίγες γνώσεις και μπορεί σχετικά εύκολα να αλλάξει ένα ελαττωματικό εξάρτημα, ή πχ να αναβαθμίσει τη μνήμη του. Το να ξεβιδώσει όμως μια ατέλειωτη σειρά από μικροσκοπικές βίδες για να βρεθεί μπροστά σε ένα απόλυτα συμπαγή χώρο όπου τίποτε δεν είναι εύκολο να μετακινηθεί και να επαναλάβει την διαδικασία συναρμολόγησης του απλά για να καθαρίσει το πληκτρολόγιο είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Ο κίνδυνος να προξενηθεί κάποια βλάβη και το επίπονο αλλά και αμφίβολης κατάληξης αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας, στρέφει το χρήση στην ανάγκη της υποστήριξης από κάποιον επαγγελματία.

Στη SuperGLand το service του φορητού υπολογιστή αποτελεί για εμάς ιδιαίτερο αντικείμενο καθώς αναγνωρίζουμε το πρόβλημα και τον συνεχή αυξανόμενο ρυθμό εξάπλωσης του. Η ύπαρξη διαφορετικών συστημάτων με διαφορετική φιλοσοφία στην αρχιτεκτονική τους, πχ Microsoft Windows-Apple OS, οι συνεχείς εκδόσεις νέων λειτουργικών που πολλές φορές καθιστούν ένα υπολογιστή διετίας σχεδόν αναχρονιστικό για τις σημερινές ανάγκες αλλά και οι συνηθισμένες ασθένειες ενός συστήματος δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο υποστήριξης αυτό του laptop service.
Σε αυτό το πλαίσιο εξασφαλίζουμε την υποστήριξη του φορητού υπολογιστή απέναντι σε κάθε είδους πρόβλημα. Αντιμετωπίζουμε τα τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται δίνουμε λύσεις για παλαιότερα συστήματα, αναβαθμίζουμε ή αντικαθιστούμε το λογισμικό ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη ή του συστήματος, εξασφαλίζουμε σημαντική παράταση ζωής χωρίς να χρειάζεται ο πελάτης να αναβαθμίζει κάθε τόσο το φορητό του προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στους ταχύτατους ρυθμούς της σημερινής αγοράς. Όλα αυτά ίσως να μην είχαν την αξία που πρέπει αν δε γίνουν και στα ανάλογα χρονικά πλαίσια. Έτσι βρισκόμαστε δίπλα στην ανάγκη την ώρα της ανάγκης για έγκαιρη και σωστή διάγνωση του όποιου προβλήματος και στη συνέχεια πάνα λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο, παραδίδουμε το φορητό σας προς χρήση στο ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ξέρουμε πόσο αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας είναι ο αγαπημένος σας φορητός και φροντίζουμε να είναι πάντα εκεί και πάντα λειτουργικός.