ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

COPUTER SPECIALISTS

ΑΓΟΡΑ
basketΗ αγορά προσωπικού υπολογιστή σήμερα αποτελεί μια πρόκληση για το μέσο χρήστη όπου καλείται να επιλέξει μέσα από ένα τεράστιο εύρος επιλογών με πολλές επιμέρους λεπτομέρειες, περιορισμούς, πλεονεκτήματα ή/και μειονεκτήματα. Οι ανάγκες μας καθορίζουν το είδος του συστήματος που επιλέγουμε πάντα όμως σε σχέση με το κόστος αγοράς αλλά και υποστήριξης. Στη Super G Land γνωρίζοντας καλά αυτή την αγορά μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά στην αγορά του pc ξεκινώντας από μηδενική βάση και σε συνεργασία με τον αγοραστή να “χτίσουμε” το pc που πραγματικά τον συμφέρει. Αξιοποιώντας την εμπειρία, τη γνώση και τις συνεργασίες μας στο χώρο της αγοράς πληροφορικής έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε το Pc του πελάτη με τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες κρατώντας τα στάνταρ της ποιότητας στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Μαζί μπορούμε να συναρμολογήσουμε τον υπολογιστή της επιθυμίας και των δυνατοτήτων σας, εξηγώντας και δίνοντας συμβουλές για το κάθε τι ώστε ο πελάτης να έχει ολοκληρωμένη άποψη του τι αγοράζει, γιατί αγοράζει αυτό και όχι κάποιο άλλο και που να επενδύσει καλύτερα τα χρήματα του.

Είτε αυτό είναι το hardware είτε το software βρισκόμαστε δίπλα στο πελάτη για την ανάλογη συμβουλή αλλά και υποστήριξη σε όποια απόφαση του. Στήνουμε τον υπολογιστή της επιλογής του και τον υποστηρίζουμε με το λογισμικό που αυτός επιθυμεί και φροντίζουμε για την απρόσκοπτη αναβάθμιση του.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
updateΗ υποστήριξη ενός υπολογιστή είναι μια “πονεμένη” ιστορία στην ελληνική αγορά αφού αποτελεί τον πιο ουσιαστικό παράγοντα μετά την αγορά του. Ειδικά σήμερα όπου η λέξη update αποτελεί μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου και αντανακλά σε μια σημαντική διαδικασία που επιτρέπει στο κάθε υπολογιστικό σύστημα να λειτουργεί σωστά και να αποδίδει αυτά για τα οποία δαπανήσαμε τα χρήματα μας για να τον αγοράσουμε. Με απλά λόγια μια ελλιπής ή ανύπαρκτη υποστήριξη δημιουργεί τόσα προβλήματα που φτάνουν στο σημείο να ακυρώνουν ακόμη και τη καλύτερη δυνατή αγορά ενός συστήματος. Το να αγοράσουμε ένα υπολογιστή με τη δυνατότητα να μπορεί να παίζει τα τελευταία παιχνίδια ίσως να μην λέει τίποτε αν δε μπορούμε να τον αναβαθμίζουμε είτε σε επίπεδο λογισμικού είτε σε επίπεδο τεχνικό όταν αυτό απαιτείται για να συνεχίζουμε να παίζουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Και η απαίτηση για κάτι τέτοιο σήμερα είναι πιο έντονη από ποτέ, αφού η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι τέτοια που ο χρόνος για την οποιαδήποτε αναβάθμιση συρρικνώνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Αν μια τέτοια ανάγκη για ένα gaming pc, είναι σημαντική, μπορεί εύκολα ο καθένας να φανταστεί πόσο πιο σημαντική είναι όταν πρόκειται για τη δουλειά μας. Η μη σωστή λειτουργία του υπολογιστή ή του δικτύου μπορεί να αποβεί μοιραία στον επαγγελματικό τομέα όπου ένα μικρό θέμα αναβάθμισης μπορεί να μας κοστίσει σε χρήματα και αξιοπιστία.

Εδώ ερχόμαστε εμείς.
SUPER G INSIGNIAΣτο λεπτό σημείο της υποστήριξης της αγοράς ενός υπολογιστή δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά τη βαρύτητα της. Η σχέση μας με το πελάτη δεν εξαντλείται στην αγορά ή το στήσιμο ενός συστήματος. Αντίθετα για μας τότε ξεκινάει. Εγγυόμαστε ότι θα είμαστε εκεί όταν θα μας χρειαστεί. Στόχος μας η γρήγορη και αξιόπιστη λύση. Ο επαγγελματίας που θα μας έχει εμπιστευθεί θα πρέπει να νοιώθει πως ότι και να χρειαστεί θα μπορούμε να το καλύψουμε με τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσίας και το ελάχιστο χρόνο και κόστος αυτής. Συμφωνούμε εξ αρχής πως ο υπολογιστής, το δίκτυο, οι κάμερες, οι εκτυπωτές και το κάθε λογής λογισμικό που αυτά διαθέτουν θα λειτουργούν με τον τρόπο που υποσχεθήκαμε από την αρχή της συμφωνίας μας και ειδικά οι επαγγελματίες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την απόδοση των χρημάτων που επένδυσαν. Πιο απλά βρισκόμαστε εκεί που ο πελάτης μας χρειάζεται, τη στιγμή που μας χρειάζεται.