ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΩΝ

CCTV SYSTEMS

 

Είναι από τους πιο διαδεδομένους προσιτούς και αποτελεσματικούς τρόπους επιτήρησης χώρων. Είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για επαγγελματικό χώρο οι κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης επιτρέπουν στο κάτοχο να έχει στη διάθεση του μια συνεχή επόπτευση του χώρου που τον ενδιαφέρει καθώς και αδιάλειπτη καταγραφή των δεδομένων μέσω Digital Video Recorder(DVI).

Οι υπηρεσίες της SuperGLand στο τομέα αυτό καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα αναγκών που μπορεί να έχει μια τοπική επιχείρηση, μια οικία και γενικότερα ένας χώρος ενδιαφέροντος. Αναλαμβάνουμε την μελέτη και το σχεδιασμό της εγκατάστασης για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των σημερινών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που υπάρχουν σήμερα στο εμπόριο. Μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης μέσω δικτύου IP, κάμερες ειδικευμένες για εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, κάμερες νυκτός κ.ά.

Σε σύντομο χρόνο από τη στιγμή που ο πελάτης καταλήξει στο είδος επιτήρησης που ζητά εγκαθιστούμε το ανάλογο δίκτυο, παρέχουμε εκπαίδευση και φυσικά την απρόσκοπτη και συνεχή τεχνική υποστήριξη του.

Η συνεργασία μας με εξέχουσες εταιρείες μας επιτρέπει τη πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα του χώρου με μεγάλη ευελιξία στις τιμές.